Beszállítóink, belföldi partnereink

Karos emelő használati utasítása

Karos emelő használati utasítása

Nem lehet túl bonyolult, gondolhatjuk. Nem is a bonyolultságról van szó. A legtöbbször nem a karos emelő használatában merülnek vel problémák. Pontosabban nem annak nehézségeivel kapcsolatban. Mindinkább a biztonságos használattal szoktak problémák lenni. A használati utasítás pontos átolvasása nélkül bizony, hogy előfordulhatnak balesetek. Ezt pedig senki sem szeretné.

A karos emelő abban tér el az ollós emelőtől, hogy oldal irányban is irányítható. Ez pedig egy plusz funkciót és plusz veszélyforrást is jelenthet.

Amit mindenképp jól át kell tanulmányozni a karos emelő használati utasításában, az a:

 • biztonsági előírás,
 • a jelmagyarázatok
 • és a kezelőszervek.

A karos emelő használati utasításának átolvasása azonban nem elegendő a biztonságos munkavégzéshez. Amennyiben saját emelővel rendelkezünk, a karbantartás sem elhanyagolható lépés.

Válasszon karos emelőt kínálatunkból, kérjen ajánlatot még ma, és kezdje meg minél előbb a biztonságos munkát!

Szigetelt légtechnikai cső remek minőségben a Lits Energy-től

Szigetelt légtechnikai cső remek minőségben a Lits Energy-től

Egy szigetelt légtechnikai cső használható szellőző, légkondicionáló vagy akár légkezelő rendszereknél is egyaránt. Főleg azokon a területeken szokás használni, ahol elvárás a mechanikai szilárdság, valamint a hő-, tűzállóság, illetve a hangcsillapító képesség is. Nem is gondolnák, de olyan szellőztető vagy légfűtő rendszerekben is alkalmazható, ahol fontos védekezni a levegő kihülése, illetve a pára kicsapódás ellen. A szigetelt légtechnikai cső egyik előnye, hogy könnyen szerelhető, úgy kör, mint ovális alakú csatlakozó csonkokhoz. Ráadásul nem tartalmaz PVC anyagot sem, így égéskor mérgező anyag sem szabadul fel.

Melyek azok a tulajdonságok, amelyekkel rendelkezhet egy szigetelt légtechnikai cső?

 1. A mikro-perforált belső légcsatorna egyenként 7μm vastagságú alumínium réteget, és 2, egyenként 12 μm vastagságú poliészter réteget tartalmaz. Tényleges vastagsága ragasztással: 48.5 μm,
 2. Alufólia külső borítás, 2 egyenként 12 μm vastagságú poliészter réteget tartalmaz üvegszál erősítéssel, így a teljesa vastagság: 30 μm,
 3. A szigetelt légtechnikai cső maximálisan +140 °C-os szállított levegőig alkalmazható,
 4. Poliészter fólia a belső cső és a szigetelés között. Méretsor: 82 mm – 560 mm

Köszönjük a 3 Takács Kft.-nek a magánrendelőnk irodai kellékeinek átszállítását

Irodaköltöztetéshez mi a 3 Takács Kft.-t ajánljuk!

A cég több mint 19 éves szakmai múlttal rendelkezik, így bejáratott módszerekkel és nagyfokú hatékonysággal költöztetnek át bármilyen irodát. Ez mellett vállalni tudják családi házak és magánlakások költöztetését, bútorszállítást és egyéb logisztikai munkákkal kapcsolatban is felkereshetők.

Személyzetüket 17 bútorszerelő és költöztető szakember alkotja, akik szinte mindent elvégeznek az ügyfél helyett. Rájuk bízhatja a ki- és becsomagolást, a szállítást, sőt a különböző berendezések és bútorok összeszerelését is. Sőt, minőségi csomagolóanyagot is biztosítanak.

Irodaköltöztetéshez biztosított csomagolóanyagaik:

 • Etikett vignettát címkézéshez, feliratozáshoz
 • Plombálható műanyag szállítóládákat
 • Zsugorfóliát
 • 60 cm x 40 cm x 40 cm méretű, több rétegű kartondobozokat
 • 120 cm x 60 cm x 60 dm méretű kartondobozokat
 • Buborékos védőfóliát
 • Ragasztószalagot (fólia rögzítésre, dobozok lezárásához)

A cég munkatársai rendkívül óvatosan bánnak az ügyfelek tulajdonával, mindig precízen csomagolnak és szállítanak. Professzionális szerszámokkal és szállító felszereléssel dolgoznak. Az irodaköltöztetéshez speciális IVECO kisteherautókat használnak, amikben minden bútor, doboz és egyéb tárgy könnyedén és biztonságosan rögzíthető. Ebből adódóan mindig sérülésmentesen szállítanak! Természetesen minden megbízásra garanciát vállalnak, ügyfeleik elégedettsége fontos számukra.

Irodaköltöztetés fázisai:

 • Csomagolóanyagok biztosítása
 • Be- és kicsomagolás
 • Szállítás
 • Jelölésrendszerek kialakítása
 • Bútorok összeszerelése, szétszerelése
 • Ültetési tervek és alaprajzok elkészítése

Nagyobb volumenű megbízás esetén a cég szakemberei ingyenes helyszíni felmérést végeznek.

A 3 Takács Kft. a következő árakon vállalja az irodaköltöztetést:
 • 3,5 tonnás járműveink ára sofőrrel együtt: 6.000 forint óradíj vagy 150 forint kilométerdíj
 • 7,5 tonnás járműveink ára sofőrrel együtt: 9.000 forint óradíj vagy 185 forint kilométerdíj (+úthasználati díjak)
 • 12 tonnás járműveink ára sofőrrel együtt: 13.000 forint vagy 200 forint kilométerdíj (+úthasználati díjak)

A pontos árakkal kapcsolatban vegye fel a kapcsolatot a cég munkatársaival a 3takacstrans.hu weboldalon. Tehergépjármű bérlés során 1 óra ki- és beállási idő kerül felszámolásra. Az irodaköltöztetés esedékessége előtt legalább 1 hónappal érdemes felkeresni a céget a megfelelő tervezés érdekében.

Irodaköltöztetéshez válassza Ön is a 3 Takács Kft.-t!

Lakóautót vásároltunk!

A férjem és én az aktív pihenést részesítjük előnyben. Tavaly úgy döntöttünk, hogy kipróbáljuk a lakóautózást.
Kitűztünk egy úti célt, de valójában az odáig vezető út volt az, ami igazán lázba hozott bennünket. Ki akartuk használni a lakóautózás egyik legnagyobb előnyét – bárhol és bármikor megállhatunk, és felfedezhetjük a tájat. Az útba eső városok, látványosságok és nemzeti parkok megismerése csábított bennünket a leginkább. Úgy voltunk hát vele, hogy nekivágunk!
Életünk egyik legizgalmasabb kalandjának ígérkezett ez az út, és végül az is lett. A luxuslakoauto.hu-n bérelt lakóautónak hála, komfortosan utaztunk, és közben sok különlegességre bukkantunk. Ez az utazási mód a természetjárást és a városok bebarangolását is lehetővé tette számunkra. A tartalmas nappalokat a lakóautó kényelmes ágyaiban tudtuk kipihenni.
Egyértelműen kiderült számunkra, hogy ezt nekünk találták ki!
A nyaralás után azonnal elkezdtük böngészni az eladó lakóautók, eladó integrált lakóautók és eladó lakóbuszok listáját. Tudtuk, hogy következő évben már a saját lakóautónkkal szeretnénk utazni.
Köszönjük az új élményeket a luxuslakoauto.hu-nak, akiktől mára megvásároltuk saját lakóautónkat.
Mindenkinek csak ajánlani tudjuk a céget, és a lakóautó vásárlást is.

Lakóautót vásároltunk!

Laptopozz.hu, Köszönöm!

Ki ne szeretne egy menő használt pc-t? Főleg jó áron, garanciával és tesztelt állapotban. Minden normálisan gondolkodó ember elfogadná, ha egy ilyen ajánlattal, biztonságos kínálattal állítanának be hozzá. Ráadásul, ha ezt jó áron tudjuk megkapni akkor nincs min gondolkodni és lépni kell, ugyanis a lehetőségeket meg kell ragadni.  A legtöbben bizonyára tisztában vannak azzal, hogy pontosan mit is szeretnének és hogy ez milyen használt PC összeállítást igényel. Ám vannak olyanok, akik kevésbé értenek a számítógépekhez. Ilyenkor jó, ha olyan személyhez fordulnak, aki szakértelemmel és őszintén tudja segíteni a választásukat. És higgyék el megéri.

Rendben, de milyen használt PC-t ajánlanának általános otthoni használatra?

Az egyik legjobb választás a HP t630 Thin Client DDR4-es verziója lehet.

Laptopozz.hu, Köszönöm!

Csűrök Zsolt autómentő segített a bajban

Sajnos cserbe hagyott Budapesten a szeretett kis autóm. Úgy éreztem, hogy ezen a problémán keresztül a szegedi pácienseimet én is cserbenhagyom. Ezért keresnem kellett egy gyors és szakszerű megoldást. Rátaláltam és azonnal felhívtam Csűrök Zsolt autómentő szakembert és közöltem vele a problémám (helyszín, lerobbanás oka).
A hívás után nagyon rövid időn belül meg is érkezett a szakszerű segítség. Pillanatok alatt a tréleren volt az autóm. Ezt követően azonnal indultunk Szegedre.
Az autómat azonnal a szervízbe engem pedig a rendelőmbe vittek. Szegedi kardiológusként nagyon köszönöm Csűrök Zsoltnak és a budapesti autómentő csapatnak az azonnali segítséget. Így nem késtem el magánrendelésemről.

BMW autómentés Csűrök Zsolttal

Milyen légcsatorna elemek kerültek egy kardiológiai rendelőbe?

Milyen légcsatorna elemek kerültek egy kardiológiai rendelőbe?

Egy kardiológiai rendelőben kiemelten fontosak a higiéniai szempontok, hiszen ott az emberi egészség áll a fókuszban. Az oxigénhiány levertséget, koncentrációhiányt okoz, valamint a kórokozók elszaporodását. A megfelelő minőségű levegő hozzájárul az általános tisztasághoz, a kellemes közérzethez, a kognitív funkciók jó működéséhez. Ezért volt fontos a munka, amelyben az Alpsystem szakemberei légcsatorna rendszer kiépítését végezték el magánrendelőnkben.

A légcsatorna elemek közül a PIR panel került beszerelésre, tekintve a kiváló szigetelő, tűzvédelmi és egészségügyi tulajdonságait. Ami nagyon fontos, hogy a panelek külső borítása egy lakkozott felületű aluminiumfólia. Nemcsak kiválóan szigetel, de kevésbé tapadnak meg felületén a szennyeződések, és a tisztítása is egyszerű. Higiéniai szempontból ezek kedvező tulajdonságok, és a szakemberek pont ezt alkalmazták a munkában.

A KEDVES PÁCIENSEK VÉLEMÉNYE

Farkas Melinda

Általános kivizsgálásra mentem el Dr. Molnár Boglárkához, nagyon kedves volt és megnyugtatott, hogy teljesen egészséges vagyok.

Horváth Erzsébet

Az egyik barátnőmtől hallottam, hogy magas színvonalon, őszinte odaadással végzi a munkáját a doktornő. Erről tanúbizonyságot szereztem az elmúlt két évben, mióta Ő ügyel a vérnyomásom beállítására.

Molnár József

EKG vizsgálatra írt ki a háziorvosom, amit Dr. Molnár Boglárka rendelőjében végeztettem el. Az EKG után további tesztekre küldött a doktornő, majd végül a teljes diagnosztikával és a megoldással állt elém.

© Copyright 2019 kardiologio-szeged.hu - Minden jog fenntartva | Készítette: TheSystemWeb - Weboldal készítés Szeged