Beszállítóink, belföldi partnereink

Lakóautót vásároltunk!

A férjem és én az aktív pihenést részesítjük előnyben. Tavaly úgy döntöttünk, hogy kipróbáljuk a lakóautózást.
Kitűztünk egy úti célt, de valójában az odáig vezető út volt az, ami igazán lázba hozott bennünket. Ki akartuk használni a lakóautózás egyik legnagyobb előnyét – bárhol és bármikor megállhatunk, és felfedezhetjük a tájat. Az útba eső városok, látványosságok és nemzeti parkok megismerése csábított bennünket a leginkább. Úgy voltunk hát vele, hogy nekivágunk!
Életünk egyik legizgalmasabb kalandjának ígérkezett ez az út, és végül az is lett. A luxuslakoauto.hu-n bérelt lakóautónak hála, komfortosan utaztunk, és közben sok különlegességre bukkantunk. Ez az utazási mód a természetjárást és a városok bebarangolását is lehetővé tette számunkra. A tartalmas nappalokat a lakóautó kényelmes ágyaiban tudtuk kipihenni.
Egyértelműen kiderült számunkra, hogy ezt nekünk találták ki!
A nyaralás után azonnal elkezdtük böngészni az eladó lakóautók, eladó integrált lakóautók és eladó lakóbuszok listáját. Tudtuk, hogy következő évben már a saját lakóautónkkal szeretnénk utazni.
Köszönjük az új élményeket a luxuslakoauto.hu-nak, akiktől mára megvásároltuk saját lakóautónkat.
Mindenkinek csak ajánlani tudjuk a céget, és a lakóautó vásárlást is.

Lakóautót vásároltunk!

Laptopozz.hu, Köszönöm!

Ki ne szeretne egy menő használt pc-t? Főleg jó áron, garanciával és tesztelt állapotban. Minden normálisan gondolkodó ember elfogadná, ha egy ilyen ajánlattal, biztonságos kínálattal állítanának be hozzá. Ráadásul, ha ezt jó áron tudjuk megkapni akkor nincs min gondolkodni és lépni kell, ugyanis a lehetőségeket meg kell ragadni.  A legtöbben bizonyára tisztában vannak azzal, hogy pontosan mit is szeretnének és hogy ez milyen használt PC összeállítást igényel. Ám vannak olyanok, akik kevésbé értenek a számítógépekhez. Ilyenkor jó, ha olyan személyhez fordulnak, aki szakértelemmel és őszintén tudja segíteni a választásukat. És higgyék el megéri.

Rendben, de milyen használt PC-t ajánlanának általános otthoni használatra?

Az egyik legjobb választás a HP t630 Thin Client DDR4-es verziója lehet.

Laptopozz.hu, Köszönöm!

Csűrök Zsolt autómentő segített a bajban

Sajnos cserbe hagyott Budapesten a szeretett kis autóm. Úgy éreztem, hogy ezen a problémán keresztül a szegedi pácienseimet én is cserbenhagyom. Ezért keresnem kellett egy gyors és szakszerű megoldást. Rátaláltam és azonnal felhívtam Csűrök Zsolt autómentő szakembert és közöltem vele a problémám (helyszín, lerobbanás oka).
A hívás után nagyon rövid időn belül meg is érkezett a szakszerű segítség. Pillanatok alatt a tréleren volt az autóm. Ezt követően azonnal indultunk Szegedre.
Az autómat azonnal a szervízbe engem pedig a rendelőmbe vittek. Szegedi kardiológusként nagyon köszönöm Csűrök Zsoltnak és a budapesti autómentő csapatnak az azonnali segítséget. Így nem késtem el magánrendelésemről.

BMW autómentés Csűrök Zsolttal

Milyen légcsatorna elemek kerültek egy kardiológiai rendelőbe?

Milyen légcsatorna elemek kerültek egy kardiológiai rendelőbe?

Egy kardiológiai rendelőben kiemelten fontosak a higiéniai szempontok, hiszen ott az emberi egészség áll a fókuszban. Az oxigénhiány levertséget, koncentrációhiányt okoz, valamint a kórokozók elszaporodását. A megfelelő minőségű levegő hozzájárul az általános tisztasághoz, a kellemes közérzethez, a kognitív funkciók jó működéséhez. Ezért volt fontos a munka, amelyben az Alpsystem szakemberei légcsatorna rendszer kiépítését végezték el magánrendelőnkben.

A légcsatorna elemek közül a PIR panel került beszerelésre, tekintve a kiváló szigetelő, tűzvédelmi és egészségügyi tulajdonságait. Ami nagyon fontos, hogy a panelek külső borítása egy lakkozott felületű aluminiumfólia. Nemcsak kiválóan szigetel, de kevésbé tapadnak meg felületén a szennyeződések, és a tisztítása is egyszerű. Higiéniai szempontból ezek kedvező tulajdonságok, és a szakemberek pont ezt alkalmazták a munkában.

A KEDVES PÁCIENSEK VÉLEMÉNYE

Farkas Melinda

Általános kivizsgálásra mentem el Dr. Molnár Boglárkához, nagyon kedves volt és megnyugtatott, hogy teljesen egészséges vagyok.

Horváth Erzsébet

Az egyik barátnőmtől hallottam, hogy magas színvonalon, őszinte odaadással végzi a munkáját a doktornő. Erről tanúbizonyságot szereztem az elmúlt két évben, mióta Ő ügyel a vérnyomásom beállítására.

Molnár József

EKG vizsgálatra írt ki a háziorvosom, amit Dr. Molnár Boglárka rendelőjében végeztettem el. Az EKG után további tesztekre küldött a doktornő, majd végül a teljes diagnosztikával és a megoldással állt elém.

© Copyright 2019 kardiologio-szeged.hu - Minden jog fenntartva | Készítette: TheSystemWeb - Weboldal készítés Szeged