BLOG

A következő dolgokkal forduljon hozzánk

Belgyógyászati és kardiológia klinikánkon Szegeden várjuk Önt, ha a következő vizsgálatok egyikét szeretné elvégeztetni; Vérnyomásbeállítás, EKG-, és belgyógyászattal kapcsolatos vizsgálatok, szívultrahang végzés. Amennyiben rendellenes szervi működésre utaló jeleket vélünk fellelni az elsődleges eredményekben, akkor további teszteket futtatunk le, úgymint terheléses EKG vagy 24 órás vérnyomás mérés. Dr. Molnár Boglárka rendel keddi napokon 16:00 órától, illetve amennyiben sürgős esetről van szó, vagy egyszerűen időbeosztás alapján a keddi nap nem felel meg Önnek, akkor előzetes megbeszélés alapján más időpontokban is kivizsgáltathatja magát a doktornőnél.

Dr. Molnár Boglárka, kardiológia Szeged

A KEDVES PÁCIENSEK VÉLEMÉNYE

Farkas Melinda

Általános kivizsgálásra mentem el Dr. Molnár Boglárkához, nagyon kedves volt és megnyugtatott, hogy teljesen egészséges vagyok.

Horváth Erzsébet

Az egyik barátnőmtől hallottam, hogy magas színvonalon, őszinte odaadással végzi a munkáját a doktornő. Erről tanúbizonyságot szereztem az elmúlt két évben, mióta Ő ügyel a vérnyomásom beállítására.

Molnár József

EKG vizsgálatra írt ki a háziorvosom, amit Dr. Molnár Boglárka rendelőjében végeztettem el. Az EKG után további tesztekre küldött a doktornő, majd végül a teljes diagnosztikával és a megoldással állt elém.

© Copyright 2019 kardiologio-szeged.hu - Minden jog fenntartva | Készítette: TheSystemWeb - Weboldal készítés Szeged